Stutteri Nord tilbyder en række services relateret til avl og ridning af den islandske hest:

  • Bedækning ved Ormur fra Nord
  • Clinics og kurser
  • Tilridning og træning
  • Undervisning
  • Coaching for sportsryttere
  • Salg af enkelte kvalitetsheste

Under menupunktet kan du læse mere om bedækning, clinics, kurser  mm.

Kontakt Fie på fie@ishesten.dk for mere information om vores øvrige ydelser.

Testimonials

Coaching

Fie har hjulpet mig i min udvikling som konkurrencerytter – ikke bare som underviser, men også som coach. Gennem en række koncentrerede samtaler har hun givet mig værdifulde redskaber til at skabe fokus og mentalt overskud både før, i og efter konkurrencesituationen.

Derudover har hun givet mig sparring i kontinuerlig udvikling og evaluering af træningsplaner for mine to heste.

Jeg kan varmt anbefale Fie som coach, hvadenten du har brug for støtte i din daglige træning eller i forhold til stævneridningen.

Louise Højrup Sørensen

Tilridning og træning

Vi har haft stutteri siden 1989 og lavet 40+ føl gennem årene. Vi har brugt Fie som tilrider af vore ungheste i alle årene, fordi vi får trænet vore ungheste top-professionelt og altid på hestens præmisser. De heste vi får retur er på forskellige uddannelsesniveauer, fordi de er trænet under hensyntagen til den enkelte hest’s sind, temperament og lære-evner – men de er alle uden undtagelse positive, samarbejdsvillige og nemme at arbejde videre med.

Fie er bundsolid, seriøs, videreuddanner og videreudvikler sig løbende. Hun følger op på tingene, hvis vi har spørgsmål om hesten efter hjemsendelse og kan huske hesten i årevis. Fie er altid tilgængelig for råd og vejledning om alle ridetekniske spørgsmål – eller andet.

Vores beskrivende ord om Fie er: Solid, seriøs, dygtig, professionel, vidende, hensynsfuld og nysgerrig overfor alt om hestens ve og vel.

Stutteri Skydebanegård v. Søren Knudsen & Margit Linnebjerg